A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

9-те травня в с. Олександропіль

Дата: 10.05.2018 13:37
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Ми не забудемо ніколи Другу Світову війну 1939-1945 рр. - наймасштабнішу війну в історії людства, яка забрала багато мільйонів людських життів. Багато  наших співвітчизників поклали своє життя заради перемоги над нацизмом. Наш народ вів справедливу війну, в ім'я свободи й незалежності своєї Батьківщини, в ім'я визволення Європи, та й усього світу від фашистського поневолення.   Велика ціна війни, виражена в жертвах, втратах і руйнуваннях, мільйонах обірваних війною життів.   І народ  переміг в цій страшній війні, яка залишила свій слід в кожній сім'ї, в кожному домі.  Наш обов'язок - зберегти пам'ять про подвиг дідів та прадідів...

           З нагоди святкування 73-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом в Олександропільському БК відбувся святковий концерт «Встеляйте квітами дороги – сьогодні свято Перемоги!». Концертну програму підготувала та провела бібліотекар Олександропільської бібліотеки-філіЇ №2 Кіндратенко Світлана. Святковий концерт розпочався з привітань вихованців дитячого садочку «Малятко». Прозвучали пісні у виконанні творчих колективів «Калинонька», «Перлина» Олександропільської ЗОШ І-ІІ ст.,  та пісні у виконанні Заїки Яни та Олійник Віталіни. Зачарували глядачів своїм «Фронтовим вальсом» Коюда Олег, Заїка Ангеліна, Білей Олексій та Догадайло Вероніка. Зворушливою була танцювальна композиція «Діти війни». Оригінальним виявився танок «Маки червоні».

Великий уклін вам, ветерани-визволителі за мир! Це ціною свого життя ви визволили із гітлерівської неволі, врятували людство Землі від загрози фашистського поневолення. Бажаємо всім, хто своєю кров'ю, ратним подвигом або невтомною працею в тилу сприяв Великій Перемозі над ворогом, здоров'я, щастя та довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь