A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Свято Івана Купала в с. Курячівка

Дата: 12.07.2016 15:34
Кількість переглядів: 934

ОЙ НА ІВАНА ТА Й НА КУПАЛА

Купальська ніч є найдавнішим святом і символізує єднання людини з природою, опоетизовує й возвеличує побут, освячує почуття молодих сердець, живить сподіванками на краще майбутнє.

Це свято, яке сягає своїм корінням у глибину віків відзначили і в с.Курячівка на новоствореному пляжі біля р.Білої, який з’явився за допомогою громади. Перед початком свята на базі Курячівської ЗОШ відбулися змагання з волейболу та перший Чемпіонат Білокуракинської об’єднаної територіальної громади з футболу за правилами «шкіряного м’яча». Після закінчення змагань, на території зони відпочинку розпочалося саме святкування. Імпровізована сцена тематично прикрашена, свято відкривають ведучі дівчатка у віночках.

Фото без опису

 

До слова запрошують голову Білокуракинської територіальної громади С.І.Сірика, який привітав усіх присутніх зі святом та зазначив, які труднощі довелося подолати аби можна було цього дня відпочивати на такому гарному, охайному та затишному пляжі. Сергій Іванович разом з секретарем Білокуракинської селищної ради Н.І.Жуковою вручили символічні подарунки та подяки  за активну участь у проведенні робіт з благоустрою зони відпочинку р. Білої в с.Курячівка:

 

 

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису

В.В.Пономаренку, В.О.Тарасенку, П.О.Бардаченку, С.В.Куденко, В.В.Курочці, С.А.Скіпі, А.І.Панченку, М.В.Кравцову, С.М.Пономаренку, С.М.Бараннікову, С.Ф.Пономаренку, В.С.Буряку, А.А.Лукавенку, С.М.Пономаренко, І.М.Пономаренку, О.М.Козачку, Б.О.Козачку, А.В.Колеснику, М.М.Кожемякі, С.С.Пономаренку, О.О.Пономаренку, С.Г.Фоменку, Т.В.Нікітіну, С.М.Крикуленку, Д.О.Скиданенку, а також грамотою за багаторічну плідну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня народження був нагороджений спеціаліст другої категорії Білокуракинської селищної ради І.Д.Пономаренко. Наступною до слова була запрошена в.о. старости с.Курячівки В.І.Пономаренко, яка сказала: «Шановні присутні! Дозвольте привітати Вас на Курячівській землі, ми зібралися сьогодні, щоб започаткувати на нашій території колоритне та цікаве свято Івана Купала. Тож, бажаю всім отримати максимум позитивних емоцій та гарного відпочинку».

На сцені відбулося театралізоване дійство, яке дало змогу зазирнути в ті давні часи передати історію свята та відтворити картини прекрасних купальських обрядів і дійств. Це шоу підготували Курячівський сільський Будинок культури (директор Н.Г.Пономаренко), Курячівська ЗОШ (Н.М.Лемешко)  та бібліотекар О.П.Курочка. Глядачі нагородили артистів бурхливими оплесками, що є свідченням високої оцінки їх таланту.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь