A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ГУЛЯЛИ ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ на дні села Нещеретове

Дата: 22.08.2016 15:22
Кількість переглядів: 972

ГУЛЯЛИ ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ

Щорічно, за традицією, 20 серпня, мешканці села Нещеретове відзначають День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батьків.

В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей. Цього разу завітали на свято голова Білокуракинсько ОТГ С.І.Сірик його заступники В.М.Носуля та Д.А.Шуть, депутат районної ради Л.О.Діденко, в.о. старости І.І.Аполлонова, які зверталися із теплими словами привітання до нещеретян та щирими побажаннями.

Свято розпочалось із розважальної програми. На території Нещеретівського стадіону зібралось багато людей – від старого до малого. Всі бажаючі мали змогу взяти участь у розважальних атракціонах – батутах, покататись на конях, поні, мали змогу придбати кульки різноманітної форми. Ці розваги користувались популярністю у дітлахів. Вправні господині Н.М.Харченко, Н.І.Письменна, С.П.Запара та Л.М.Борецька демонстрували смаколики, тож за символічну ціну кожен міг придбати те, що саме йому до смаку.

До урочистостей організатори свята на чолі з Т.І.Крамарєвою підійшли з творчістю. Готувалися серйозно до такого відповідального дійства. Ведучі О.Дуброва і С.Крамарєв від усього серця вітали теплими словами односельчан. Голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик провів церемонію нагородження з нагоди святкування Дня села Нещеретове, за активну життєву позицію, добросовісну працю та високий професіоналізм пам’ятні подарунки було вручено: І.М.Кравцовій, І.В.Бикову, В.О.Кравцову, Г.І.Черкасовій, В.І.Луганському, О.М.Мартиненку, О.І.Силкіну, Т.М.Нечай, М.Г.Літвінову, а також за утримання будинку та прибудинкової території в належному стані нагородили: М.Є.Заєць та Н.М.Скороход.

Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису

Аматори сцени дарували присутнім свої творчі надбання, доробки, позитивні емоції та гарний настрій. Бурхливими оплесками нагородили глядачі за виконавську майстерність вокальні колективи «Акація», «Слов’яни», «Нещеретянка» та «Калинові зорі», солістів А.Ромасюк та Є.Білоус. Винахідливість, неординарність, музичні та співочі таланти продемонстрували Р.Мушніна, А.Газда, В.Літвінова та вихованці садочку «Зірочка». Як завжди на висоті свій виступ презентував танцювальний колектив «Грація». Неабияке враження справили дуети В.Цуканової з Н.Чалою та Сергія і Татьяни Крамарєвих. Вдивляючись у неповторне сяйво щирих очей вдячних жителів громади, одразу видно, що це неповторне свято наклало позитивний відбиток у їх душах та серцях.

Фото без опису Фото без опису

Також цього святкового дня відбулися два товариських футбольних турніри. Перемогу виборола команда господарів с.Нещеретове. Головним суддею змагань був О.М.Мартиненко – депутат громади с.Нещеретове, вчитель фізичного виховання Нещеретівської ЗОШ. Учасники товариських турнірів з гарним настроєм закінчили гру.

Фото без опису

Фото без опису

Після завершення святкового концерту гості та жителі села могли пригоститися українською стравою – запашною польовою кашею. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих.

Люди не хотіли розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини до с.Нещеретове. Хочеться вірити, що проведення такого свята продовжить добру традицію і в наступні роки, на що буде щедра фінансова підтримка від громади і творча – від людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь