A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2017 13:15
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

7 грудня в Будинку творчості для дітей та юнацтва відбулися заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь голова районної ради Костянтин Бондаренко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Сергій Сірик, депутати всіх рівнів, сільські, селищні голови, секретарі сільських, селищних рад, старости, ветерани місцевого самоврядування.
Святкові урочистості розпочав голова районної ради Костянтин Бондаренко, який у своїй промові поздоровив усіх присутніх з професійним святом та наголосив на визначальній ролі місцевого самоврядування у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні. Слова привітань та своє бачення нинішньої ситуації і перспектив розвитку місцевого самоврядування висловив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко та голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Сергій Сірик. Вони побажали присутнім міцного здоров’я, щастя, професійних здобутків, оптимізму та мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.
За високі досягнення, багаторічну працю та з нагоди свята керівники району вручили ряду сільських голів, секретарям та депутатам, ветеранам місцевого самоврядування подяки. В свою чергу самодіяльні митці культури району подарували численні музичні вітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь