A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села Паньківка

Дата: 14.09.2016 11:30
Кількість переглядів: 5415

МОЄ СЕЛО – НАЙКРАЩЕ МІСЦЕ НА ЗЕМЛІ

Нещодавно відбулось урочисте святкування Дня села Паньківка, що входить до Білокуракинської об’єданої територіальної громади. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію. Взагалі наша земля овіяна духом свободи, окроплена кров’ю наших пращурів, рясно полита солоним потом хліборобів, прекрасна будь-якої пори року своєю особливою, лише їй притаманною красою.

Фото без опису

Привітати з такою важливою подією до села завітали почесні гості – голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, його заступник В.М.Носуля, голова районної ради К.І.Бондаренко, керівник громадської приймальні Народного депутата України В.С.Курила О.О.Леонов, депутат районної ради А.М.Оселедько та в.о.старости села І.І.Аполлонова, які привітали всіх присутніх зі святом та сказали купу теплих побажань жителям с.Паньківка.

Фото без опису Фото без опису

Відкрили захід ведучі Г.О.Оселедько та Н.А.Бондаренко. Під час урочистої частини грамотами Білокуракинської ОТГ за активну життєву позицію були відзначені: К.М.Рудзинська, І.М.Журба, І.В.Васильченко, Г.І.Журба, О.О.Турчанніков, С.І.Скороход, І.О.Світлична, Г.О.Оселедько, Н.А.Бондаренко, О.Г.Орлов. Відзначили учасника бойових дій АТО на території Донецької та Луганської областей А.І.Зимогляда – це досить молодий, але хоробрий хлопець, який є воїном нашої могутньої держави. Також було вручено святкові подарунки жителям-активістам с.Лубянка: найменшому мешканцю – М.В.Заїці; ветерану війни – М.Ю.Осиповій; багатодітним сім’ям –Плотницьких (мають трьох синів та одну доньку), Толока (виховують трьох діточок), Дріга (мають трьох дітей, але скоро на світ з’явиться четверта), Світличних (троє малюків) та Лобач (мають троє діток); В.В.Світличній та Р.О.Д’яконенку, які цього дня святкували дні народження; прибиральниці І.О.Кучеренко; Л.В.Скороход, яка вже 15 років працює продавчинею; кухарю Т.М.Первомайській; підприємцю О.В.Кравцовій, яка ніколи не залишається осторонь проблем села; солісткам клубу К.Івченко, А.Вітер, А.Житких, А.Колпаченко, Д.Первомайській та завідуючій Паньківським сільським клубом Н.А.Бондаренко. Нагородили переможців конкурсу на кращий букет від вулиці.

Фото без опису

Фото без опису

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, де подарували свої виступи жіночий колектив «Водограй», танцювальний колектив «Тандем», особливо вразив виступ А.Писаренка.

Фото без опису Фото без опису

Для малечі активісти громадської приймальні Народного депутата України В.С.Курила підготували акцію «Люби та знай свою країну!», під час якої дітлахи за малюнки патріотичної тематики отримували символічні подарунки. Також можна було пострибати на батутах, покататися на поні та конях, придбати різноманітні вироби з кольорових кульок та скуштувати солодку вату. Після неймовірного концерту всіх присутніх пригощали смачною польовою кашею.

Фото без опису

Фото без опису

Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все село лунали весь день. На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці с.Паньківка вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це ще раз стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь