A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День пам'яті та примирення в с. Олексіївка

Дата: 10.05.2017 10:54
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

    9 травня 2017р., в День Великої Перемоги, 72 річницю переможної весни Олексіївська громада розпочала відзначати біля пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам. Урочистий мітинг Пам’яті підготувала Олексіївська школа. Право розпочати мітинг надалося старості села – Хлапоніній Н.І., яка розповіла про героїчні подвиги наших дідів та прадідів-героїв. Діти читали напам’ять проникливі та чуттєві вірші , співали пісні на патріотичну тематику .  Вела мітинг Найдьонова В.О. (вчитель української мови та літератури), яка наголошувала на історичних фактах та цифрах нашого села в дні війни та торкнулася  воєнної тематики сьогодення, подякувала за героїчну молодість та привітала зі святом єдиного в селі Ветерана війни- жінку  - Грицай М. Ф.

    Після мітингу, в Олексіївському БК, на всіх чекав великий святковий концерт , присвячений 72 річниці Великої Перемоги. Ведучими концерту були школярі – Кравцова Д. та Ващенко Є. Привітальними словами розпочала концерт староста села. А відкрили концертну програму  «Маминим вальсом» наймолодші учасники концерту, учні 1 класу. Добре читали вірші Заїка Є., Лубяна Я., Заїка М. Прониклива пісня про маму, у виконанні Кравцової Д., вразила всіх до сліз. Дуже сподобався всім присутнім в залі  своїм професійним співом Мясніков В., порадував запальними піснями вокальний гурт «Черемшина», жіноче тріо «Маки» співали пісні воєнної тематики, учні школи  подарували музичні композиції про Україну, а пісні про мир прозвучали у виконанні Курдюкової Н. та Бунчужної К.

Після завершення концерту, директор Будинку культури Олешко М., запросила всіх посмакувати польовою кашею, яку зварили Силкіна О. та Кравцова О.

Хотілося  б висловити вдячність нашим спонсорам  це Білокуракинській селищній раді, та   директору ТОВ СТОВ « Агрофірма Курячівське»

О люди, люди! Зберігаймо день,

Щоби не знати воєн і тривоги.

Нехай летить на крилах у пісень

Весна і Славна Перемога!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь