A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

«Юні таланти Білокуракинщини»

Дата: 15.01.2018 14:23
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

12 січня 2018 року в Будинку дитячої та юнацької творчості пройшло районне новорічне свято для обдарованих дітей «Юні таланти Білокуракинщини».

Всього було нагороджено 65 учнів та 5 команд – це переможці ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін, ІІ етапу VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка, ІІ етапу  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гра «Сокіл» («Джура»),  районного кубку з футболу, обласного освітнього заходу «Модель ООН у Луганській області», обласного конкурсу учнівської творчості «Чому я поважаю професію військового», Республіканських та обласних змагань зі спортивного туризму, Переможці Всеукраїнських фестивалів-конкурсів «Чорноморська перлина» та «Перлина Карпат».

За підтримки Білокуракинського селищного голови – С.І. Сірика та начальника відділу освіти – Л.І. Зубкової діти були нагороджені грамотою та солодощами.

На сцені своїх виступи дарували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості та творчі колективи освітніх закладів району.

Після свята традиційно пройшов районний Чемпіонат знавців "Що? Де? Коли?". Інтелектуальна гра об’єднала 9 команд учнів шкіл Білокуракинського району. Перемогу одержала команда Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. , але всі команди отримали грамоти та подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь